Se amesteca totul, pe mine ma ajuta Kenwoodul dar fiind un aluat moale puteti sa folositi orice alt robot cu lamele pentru aluat daca vreti. Dupa care
Se amesteca totul, pe mine ma ajuta Kenwoodul dar fiind un aluat moale puteti sa folositi orice alt robot cu lamele pentru aluat daca vreti. Dupa care il luati si il puneti pe planseta si il modelati ajutindu-va mereu cu faina, eventual adaugind daca e necesar, cantitatea asta eu am impartit-o in bucati. Si incepeti sa faceti o foaie pe care o taiati apoi cu forma pe care o doriti, noi le-am facut rotunde cu gaura in mijloc care aici se cheama "macine" sau patrate sau umplute cu marmelada de portocale. Pentru cele umplute am apasat putin cu forma ca sa am conturul si in mijloc am pus un pic de marmelada. Apoi am pus foaia deasupra, am folosit aceeasi foaie eu impaturind-o. Am apasat putin in jurul movilitei cu umplutura ca sa nu se desfaca apoi si am taiat cu forma. Asa aratau in tava cei umpluti. Si asa aratau copti, aici cu timpul eu ma orientez dupa culoarea pe care o au, cred ca vreo 20 de minute la 180� C. Asa aratau copti ceilalti.
Pofta buna! Reteta Biscuiti pentru micul dejun a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro Alte retete de biscuiti gasiti aici: Biscuiti cu lapte , Biscuiti bicolori , Betisoare cu alune
Sunt indragostita de aceste prajituri pufoase cu fructe. Profit de faptul ca sunt multe fructe proaspete acum pe piata, iar...
Desert prajitura pufoasa cu capsuniIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala