Biscuitii musli tin locul faimoaselor batoane fitness iar atuul lor este acela ca voi puteti controla ingredientele.
Margarina se topeşte la bain-marie, apoi se presară müsli în ea, amestecând foarte puţin. Când se mai răceşte un pic, se înglobează ouăle, gălbenuşul de ou, zahărul brun, praful de copt şi nucile sau alunele tocate bucăţi mai mari.
Se tapetează o tavă de cuptor cu hârtie de copt si se aşează o formă de biscuiţi (din aceea folosită la tăierea aluatului pentru biscuiţi) cu diametrul de circa 4 cm. Din compoziţia cu müsli se toarnă în formă cam 1 lingură, se tasează bine, apoi se ridică forma. Se procedează la fel pentru restul compoziţiei apoi tava se dă la cuptorul preîncălzit, la foc mediu, timp de 10 - 12 minute.
Biscuiţii sunt excelenţi pentru micul dejun, alaturi de o cană fierbinte cu ceai.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios