Biscuiti din albus

Se amesteca intr-un castron faina, zaharul, sarea, laptele si coaja de lamiie pina se omogenizeaza. Se adauga albusurile batute spuma, cu care se ames

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr. faina
  • 50 gr. zahar
  • 2 albusuri
  • 1/4 pahar lapte
  • coaja de lamiie
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron faina, zaharul, sarea, laptele si coaja de lamiie pina se omogenizeaza. Se adauga albusurile batute spuma, cu care se amesteca usor. Se pune compozitia intr-un cornet si se toarna biscuiti lungi de 5-6 cm, pe o tava presarata cu faina. Se dau la copt 10-15 minute, la foc mai tare.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide