Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie cremoa
Se freaca intr-un vas ouale cu sarea si se adauga putin cate putin uleiul, zaharul, vanilia, batand mereu cu telul, pana se obtine o compozitie cremoasa.
Se adauga praful de copt dizolvat in zeama de lamaie. La sfarsit se inglobeaza cate putin faina si iaurtul. Se lasa aluatul 12 ore sa se odihneasca.
Se intinde pe planseta o foaie subtire de aluat, care se taie in romburi. Se pun romburile in tava tapetata si se coc la foc potrivit, timp de 30 de minute.
Se pot presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Rulada cu capsuni
Mere glazurate
Cozonac
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post