Amestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural cu 2 dl de ulei, 1 ou si
Amestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural cu 2 dl de ulei, 1 ou si framantam cu amestecul de faina. Turnam 2/3 din aluatul obtinut intr-o tava unsa cu unt. Adaugam 2 linguri de praf de cacao la amestecul ramas, il ungem pe aluatul alb si coacem la cuptorul fierbinte.
Alte retete numai bune de gatit
Spuma de portocale
Crema de iaurt
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala