Biscuiti de malai

Amestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural cu 2 dl de ulei, 1 ou si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dl malai
  • 4 dl faina
  • 3 dl zahar
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 6 dl iaurt natural
  • 2 dl ulei
  • 1 ou
  • 2 linguri praf de cacao

Mod de preparare

Amestecam 4 dl de malai, 4 dl de faina, 3 dl de zahar cu 1 lingurita de bicarbonat de sodiu. Amestecam 6 dl de iaurt natural cu 2 dl de ulei, 1 ou si framantam cu amestecul de faina. Turnam 2/3 din aluatul obtinut intr-o tava unsa cu unt. Adaugam 2 linguri de praf de cacao la amestecul ramas, il ungem pe aluatul alb si coacem la cuptorul fierbinte.
Alte retete numai bune de gatit

Spuma de portocale

Crema de iaurt

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala