Se amesteca bine faina cu zaharul, smantana si untul. Aluatul rezultat se lasa la rece pentru aproximativ 2 ore. Se ia apoi aluatul si se intinde o f
Se amesteca bine faina cu zaharul, smantana si untul. Aluatul rezultat se lasa la rece pentru aproximativ 2 ore. Se ia apoi aluatul si se intinde o foaie, se taie in forme patrate si se umplu cate doua cu gem si nuca maruntita. Se pun formele intr-o tava si se da la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Am pregatit o omleta delicioasa cu leguma mea preferata dovlecelul. Pentru a reduce timpul am ras dovlecelul de seara si l-am...
Omleta cu dovlecel si telemea de oaieIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala