Biscuiti cu nuci si rom

Se amesteca bine impreuna toate ingredientele pina se leaga. Din aceasta compozitie, se formeaza cu mina bile rotunde, de marimea unei cirese mai mari

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cesti biscuiti fini macinati
  • 1 ceasca nuci macinate
  • 1 ceasca zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1/2 ceasca rom
  • coniac sau visinata

Mod de preparare

Se amesteca bine impreuna toate ingredientele pina se leaga. Din aceasta compozitie, se formeaza cu mina bile rotunde, de marimea unei cirese mai mari. Se dau prin zahar vanilat si se aseaza in hartiute ca bomboanele de ciocolata.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide