Se amesteca la robot toate ingredientele si rezulta un aluat care se da 1h la rece. Apoi se intinde pe masa infainata,taie forme, care se coc 12 min l
Se amesteca la robot toate ingredientele si rezulta un aluat care se da 1h la rece.
Apoi se intinde pe masa infainata,taie forme, care se coc 12 min la 185grade, in tava tapetata cu hartie de copt
Cand ii scoatem din cuptor se lasa 2-3 min sa se racoreasca si sa se intareasca putin,daca nu se pot rupe.
Se lipesc asa calduti cate 2 cu gemul de caise si se decoreaza cu ciocolata deasupra.
Sunt fregezi dar dupa 2-3 zile devin si mai buni.
Pofta buna!
Reteta Biscuiti cu martipan si caise a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti, Walnut caramel bar cookies,
Biscuiti Cangur,
Biscuiti bicolori
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala