Biscuiti mari si fragezi uniti cu un strat de ciocolata alba . Acesti biscuit i-am pregatit cu green sugar despre care cred ca nu mai trebuie sa va spun ca este foarte bun . Acest indulcitor are zero indice glicemic, zero calorii si nu schimba gustul preparatelor. Daca il gasiti sa nu ezitati sa cumparati mai ales daca doriti sa dati cateva kilograme jos sau aveti probleme cu glicemia. De 1 Martie am vrut sa ofer celor apropiati martisoare mai deosebite. Am optat pentru martisoare comestibile fara zahar impachetat frumos si legate cu un snur de martisor. Lipsa timpului si-a spus cuvantul totusi deoarece nu am reusit sa ii decorez asa cum as fi dorit . Eu sper totusi ca acele persoane care au primit martisoarele comestible sa le fi apreciat pentru gust si pentru ca au fost facute cu drag din ingrediente de cea mai buna calitate
Untul moale il amestecam cu indulcitorul si adaugam pe rand cate un ou , sarea, coaja razuita de lamaie ,macul ,parful de copt si faina . Faina nu o puneti pe toata o data ci numai jumate . Omogenizati si adaugati apoi restul de faina . Cantitatea de faina poate sa difere putin in functie de marimea oualor . Aluatul il indindem cu sucitorul pe masa de lucru ,dar nu mai gros de 1-2 cm . Taiem cu forma dorita biscuitii si ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie. Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pentru 10-15 minute . Pana se cos si racesc biscuitii pregatim ciocolata . Ciocolata o rupem bucati si o topim pe foc mic impreuna cu laptele . Cand este topita adaugam extrasul de vanilie si omogenizam . Cand sunt reci biscuitii in impartim in jumate si cu ajutorul unui pos punem ciocolata calduta pe ei. Apoi unim cate doi . Decoratii cum doriti . Se pastreaza in cutii metalice .
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post