Ingredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte se poate pune zahar vanil
Ingredientele se amesteca bine si aluatul obtinut se imparte in doua parti. Se poate aroma in mai multe feluri. Intr-o parte se poate pune zahar vanilat, coaja de lamaie razuita iar in cealalta parte cacao sau cam 100 g de cocos. Aluatul se da prin masina de macinat carne, pentru a le da forma de bastonas biscuitilor. Intr-o tava de copt se pune hartie de copt si se aseaza in ea bucati de aluat cam de 10 cm lungime. Se coace timp de 15-20 de minute. Sfat: in tava de copt se pun in egala cantitate biscuiti maro si deschisi, pentru ca pe biscuitii deschisi se vede mai bine cand sunt copti.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Placinta cu mere
O salata perfecta pentru un inceput racoros de primavera . Este o salata gustoasa si satioasa .
Salata cu sfecla rosie si ouaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala