Untul se amesteca bine cu faina si se adauga restul ingredientelor. Se lasa o ora la rece, dupa care aluatul se intinde la o grosime de 1 cm si cu for
Untul se amesteca bine cu faina si se adauga restul ingredientelor. Se lasa o ora la rece, dupa care aluatul se intinde la o grosime de 1 cm si cu formele de margareta se taie bucati si se aseaza in tava. Margaretele se pun in cuptorul incalzit la 220 de grade, si se prajesc timp de 10 minute. Dupa ce s-au prajit si s-au racit se trec prin ciocolata topita. Aceasta se obtine prin topirea unei tablete de ciocolata, amestecata cu 1 lingurita de unt si o lingura de lapte.
Se serveste langa cafea, ceai sau ciocolata calda.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Lapte de pasare
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa