Biscuiti cu ciocolata

Se freaca untul la care se adauga ouale unul cate unul, apoi zaharul pudra, faina si vanilia. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale. Se pune in sprit s

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 2 portii: 800 gr. unt
  • 400 gr. zahar pudra
  • 5 oua
  • 1.100 kg faina
  • 2 pachetele zahar vanilat
  • glazura de ciocolata din plic sau preparata in casa
  • gem
  • fistic (aprox. 300 gr.) nesarat
  • prajit si taiat bucatele mici - nu macinat
  • eventual taiat cu robotul de bucatarie

Mod de preparare

Se freaca untul la care se adauga ouale unul cate unul, apoi zaharul pudra, faina si vanilia. Aluatul obtinut trebuie sa fie moale. Se pune in sprit si se coc forme direct in tava, cam 8-10 minute. Se lipesc cate 2 cu gem si jumatate din ele se cufunda in glazura de ciocolata calda, dupa care se dau prin fisticul zdrobit.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala