Biscuiti Cangur

Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca cu mixerul cu paletele de aluat. Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se ames

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 2 tavi
  • circa 40 de biscuiti): 250g unt sau margarina
  • 180g zahar
  • 2 oua
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • 350g faina
  • 1/2 de pachetel praf de copt; 5 cescute de fulgi de porumb
  • 100g ciocolata taiata
  • facultativ - 125g stafide

Mod de preparare

Primele sase ingrediente se pun intr-un castron mare si se amesteca cu mixerul cu paletele de aluat. Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija.

Cuptorul se incalzeste la 180°C (foc mediu); tava se acopera cu hartie de copt si se unge (sau doar se unge tava direct). Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci care se pun in tava unsa la ceva distanta intre ele. La copt - ele se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. Se coc circa 20-30 de minute pana devin aurii. Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte. Se pot incerca si clasic cu scobitoarea, dar nu trebuie sa fie tari la suprafata.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala