Cu robotul Kenwood am amestecat mai intii folosind unealta care se vede in poza cu untul cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile. Apoi am schimbat-o
Cu robotul Kenwood am amestecat mai intii folosind unealta care se vede in poza cu untul cu zaharul, apoi am adaugat galbenusurile.
Apoi am schimbat-o punind-o pe cea in forma de K si am adaugat faina amestecata cu amidonul si praful de copt.
Am impartit aluatul in doua si prima parte am invelit-o cu o bucata de folie transparenta si am pus-o in frigider si peste a doua am pus o lingura de cacao, am mestecat bine obtinind astfel bucata maro pe care am pus-o in acelasi fel in frigider.
Dupa am inceput sa ma joc cu aluatul facind cordoane.
Carora le-am dat apoi forma "bratelor" pentru ca "abbracci" inseamna in italiana" "imbratisari" plus alte forme.
Am luat doua felii de aluat si le-am pus una peste cealalta, am taiat apoi felii si le-am intors, una da si una nu.
Dupa care le-am taiat pe lungime si le-am copt.
La 180°C pentru vreo 15 minute cred.
Pofta buna!
Reteta Biscuiti bicolori a fost propusa de Adriana Nicoleta pe forum culinar.ro
Alte retete de biscuiti gasiti aici:
Biscuiti cu lapte ,
Prajitura cu crema de biscuiti ,
Betisoare cu alune
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala