Betive cu zmeura

Se mai numesc si bombe

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr biscuit populari
  • 250 gr unt
  • 100 ml lichior de zmeura
  • 100 gr miez de nuca
  • 100 gr merisoare uscate
  • 150 gr zmeura
  • 150 gr ciocolata
  • 100 gr fulgi cocos

Mod de preparare

Se pune untul la topit impreuna cu ciocolata. Se amesteca untul topit cu ciocolata si cu lichiorul de zmeura.

Intr-un bol se farmiteaza biscuitii, se adauga miezul de nuca maruntit , merisoarele uscate si se amesteca cu ciocolata topita.

Zmeura trebuie tinuta cel putin 1 ora la congelator, sa fie ferma inainte de modelarea bombelor ca sa nu se striveasca.

Se formeaza sfere din compozitia rezultata in mijlocul carora se pune o zmeura, apoi se tavalesc prin nuca de cocos.

Se servesc la temperatura camerei.

Pofta buna !

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors