Zaharul se freaca impreuna cu mierea, apoi se adauga, pe rand, ouale batute, zeama si coaja rasa de lamaie, continuand frecarea timp de trei sferturi
Zaharul se freaca impreuna cu mierea, apoi se adauga, pe rand, ouale batute, zeama si coaja rasa de lamaie, continuand frecarea timp de trei sferturi de ora. Se adauga, treptat, faina dupa care se presara si miezul de nuca pisat sau dat prin masina. Se omogenizeaza compozitia si se intinde intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se da la cuptor, la foc moderat, pana se rumeneste putin, apoi se scoate si se taie in forma de betisoare.
Aceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...
Desert Prajitura TelevizorIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala