Batoane pentru ceai

Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 70 gr nuca
  • 1 ou intreg
  • 1 galbenus
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Oul se pune intr-un vas impreuna cu un galbenus, zaharul si se bate tare pana ce creste amestecul si se albeste. Se adauga zaharul vanilat, faina si se framanta bine aluatul. Se formeaza bastonase lungi si de grosimea degetului mic. Se presara deasupra nuca maruntita deasupra si se pun bastonasele intr-o tava, la copt, in cuptor.


Se servesc langa ceai.

Alte retete:

Tiramisu

Ciocolata de casa

Lapte de pasare

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors