Batoane din branza de vaci

Treceti branza printr-o sita rara sau pasati-o bine cu furculita. Adaugati la branza faina,oul ,2 linguri de smantana, zahar tos, dupa gust, praf de c

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 1 pahar de faina
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • zahar tos
  • dupa gust
  • praf de copt
  • 2 linguri zahar pudra
  • sare un varf de cutit putin ulei
  • fructe congelate
  • sau din dulceata
  • sau compot

Mod de preparare

Treceti branza printr-o sita rara sau pasati-o bine cu furculita. Adaugati la branza faina,oul ,2 linguri de smantana, zahar tos, dupa gust, praf de copt sau 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu alimentar,un varf cutit de sare. Amestecati toate ingredientele pana obtineti o coca omogena. Faceti din coca un sul subtire, taiati-l in bucatele, obtinand bastonase de 8-10 cm.lungime.Luati o tigaie adanca ,cu fund dublu,lasti-o sa se incinga bine,turnati apoi ulei si prajiti bastonasele pana devin aurii.Lasati apoi nbastonasele sa se raceasca ,apoi asezati-le pe un platou.Presaratile cu zahar pudra .Ornati batoanele cu fructe congelate,din dulceata sau din compot.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Prajitura Televizor

Aceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...

Desert Prajitura Televizor
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala