Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga
Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul.
Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga putin lapte. Se formeaza o rulada lunga, se preseaza putin, se taie in bucati de 3cm. Batoanele se pot consuma ca atare, dar se poate glasa cate o parte cu cacao sau glazura de ciocolata, dupa fantezia si gustul fiecaruia.
Alte retete prajituri recomandate:
Tarta capsuni cu branza
Tort cu capsuni
Tarta cu capsuni
Spuma
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala