Batoane cu castane

Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul. Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g margarina
  • 250 g castane
  • 100 g biscuiti macinati
  • 150 g zahar
  • 1 lingura rom

Mod de preparare

Margarina se freaca cu zaharul, se adauga biscuitii macinati, pireul de castane si romul.

Se amesteca bine, daca compozitia este prea densa se adauga putin lapte. Se formeaza o rulada lunga, se preseaza putin, se taie in bucati de 3cm. Batoanele se pot consuma ca atare, dar se poate glasa cate o parte cu cacao sau glazura de ciocolata, dupa fantezia si gustul fiecaruia.
Alte retete prajituri recomandate:

Tarta capsuni cu branza

Tort cu capsuni

Tarta cu capsuni

Spuma

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella

Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...

Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarella
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala