Se amesteca faina cu zaharul, nucile macinate, scortisoara, sarea, putin unt, romul si ouale. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara in folie si
Se amesteca faina cu zaharul, nucile macinate, scortisoara, sarea, putin unt, romul si ouale. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara in folie si se lasa la frigider 45 de minute. Se intinde apoi o foaie de aluat groasa de 1 cm, din care se decupeaza cerculete. Se ung cu albus de oua, apoi se presara nuci tocate si se coc intre 12 si 15 minute in cuptorul incins. Separat, se topeste ciocolata, apoi se inmoaie fiecare fursec in ea si se lasa la uscat, pe folie de aluminiu.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos Lapte de pasare reteta Ciocolata de casa
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post