Se freaca untul cu zaharul si mierea pana devine cremos, adaugam ouale, vanilia, si amestecam bine. Adaugam faina amestecata cu faina de porumb, prafu
Se freaca untul cu zaharul si mierea pana devine cremos, adaugam ouale, vanilia, si amestecam bine.
Adaugam faina amestecata cu faina de porumb, praful de copt si sare. Amestecam bine la viteza mica.
Acoperim (folie) si lasam la frigider cateva ore, sau peste noapte.
Impartim aluatul in 24 bucati, dam fiecareia forma de minge alungita/oval. Asezam in tava neunsa, la distanta de 5 cm una de cealalta. Coacem 10-12 minute, la 190 gradeC, pana se auresc usor. Racoriti 2 minute in tava, apoi scoateti pe gratar si lasati sa se raceasca complet.
Se decoreaza cu jeleuri.Reteta Albinute a fost propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Nu ma dau in vant dupa mancare "romaneasca" (sa-i zicem romaneasca, desi tot ceea ce este romanesc cu adevarat se...
Ostropel de pui cu mamaliguta cu mozzarellaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala