Aceasta reteta este, chiar daca nu va vine a crede de panna cotta cu fistic, dar fiind o mancare de post ce poate fi servit ca si desert, sau potrivita pentru persoanele vegetariene.
Aceasta reteta este, chiar daca nu va vine a crede de panna cotta cu fistic, dar fiind o mancare de post ce poate fi servit ca si desert, sau potrivita pentru persoanele vegetariene. Singurul ingredient de care se poate sa nu fi auzit pana acum este pudra agar, care se gaseste de cumparat in magazinele cu produse vegetariene, sau online.
Turnati intr-o oala potrivita pentru aragaz cele doua feluri de lapte si vanilia. Puneti la foc potrivit, si aduceti pana la punctul de fierbere, mestecand incontinuu, ca pentru budinca. Adaugati pudra agar dizolvata in putina apa, si miezul de fistic maruntit, dupa care mai lasati pe foc inca un minut.
Turnati continutul astfel obtinut in doua pahare sau forme speciale de budinca sau panna cotta si lasati sa se raceasca pentru 30 minute, dupa care o ora in frigider.
Chiar inainte de servire panna cotta se scoate din forme si se decoreaza cu fructe proaspete, sau sos de fructe.
Eu sosul de fructe il fac singur, in orice anotimp. Acum de exemplu o punga de fructe congelate le-am pus la foc mic cu 3 linguri de zahar si am lasat sa se dezgehete si sa se formeze un sos, cam 10 minute dupa ce a inceput sa fiarba.
Chiar inainte de servire panna cotta cu fistic se scoate din forme si se decoreaza cu fructe proaspete, sau sos de fructe.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post