Pandispan cu capsuni

• mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc• adaugati coaja de lamaie si extractul

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua 4 buc
  • zahar pudra 4 linguri
  • faina 4 linguri
  • praf de copt 1 lingurita
  • zeama de lamaie 1 lingurita
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • extract de vanilie o lingurita
  • capsune 200 g

Mod de preparare

• mixati galbenusurile cu zaharul pudra pana isi tripleaza volumul si se albesc
• adaugati coaja de lamaie si extractul de vanilie
• adaugati faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, si amestecati usor
• mixati albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana obtineti o bezea tare
• puneti albusurile treptat peste galbenusuri, amestecand cu o spatula, de jos in sus, pana obtineti o compozitie pufoasa si omogena
• adaugati hartie de copt in vasul de la slow cooker Crock Pot 6L Saute si turnati compozitia 
• adaugati deasupra capsunile taiate
• setati pe modul de gatire Low si timpul de 3 ore
• cand prajitura este coapta, lasati-o la racit si pudrati-o cu zahar pudra.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce