Praf de zane

Åži acum reteta: un albus de ou batut cu furculita dar ATENÅ¢IE nu sa faca spuma numai sa se dezlege. Apoi punem putin

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un albus de ou
  • putina gelatina cam cat am lua cu trei degete
  • 2 sau 3 lingurite de apa

Mod de preparare

Åži acum reteta: un albus de ou batut cu furculita dar ATENÅ¢IE nu sa faca spuma numai sa se dezlege. Apoi punem putina gelatina cam cat am lua cu trei degete (nu mai multa ca se face albusul gel) se pune la hidratat in 2 sau 3 lingurite de apa si se lasa 30 minute. Punem gelatina la dizolvat la microunde sau pe apa calda, dar sa fie dizolvata complet si se toarna in albus. Pe o bucata de sticla (cum ar fi de geam) se intinde cu un penson in strat nu prea gros, dar nici prea subtire. Am pus colorant rosu pentru a va arata grosimea stratului de albus. Se lasa asa la temperatura camerei sau langa o sursa de caldura cam 12 ore. Sa nu-l puneti la cuptor ca se albeste si isi pierde luciul. Dupa uscare se rade de pe sticla cu un cutitas.

Se pastreaza intr-un recipient bine inchis ferit de umezeala. Sclipiciul rezultat se pudreaza pe tort sau decoruri dupa ce acestea s-au uscat. Reteta propusa de FLOARE DE COLT 5

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors