• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
• umeziti putin vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital sau ungeti-l cu putin unt
• adaugati hartie de copt, in acesta, astfel incat sa ii acoperiti bine tot interiorul
• amestecati ingredientele uscate: faina, cacao, sarea, miezul de nuca, praful de copt si bicarbonatul de sodiu
• temperati untul la Bain Marie
• luati de la Bain Marie si adaugati ouale, zaharul, romul si esenta de vanilie;
• amestecati bine aceasta compozitie lichida cu un mixer
• turnati solutia lichida peste cea solida, si amestecati-o bine folosind o lingura de lemn
• turnati compozitia in vasul de ceramica al slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital , nivelati bine, egal si miscati vasul pe masa, stanga – dreapta, pentru a se intinde uniform compozitia
• setati slow cooker Crock-Pot 5,7 L Digital pe modul de temperatura „Low"
• inchideti capacul etans si lasati sa se coaca in jur de 2 ore si 15 min – 2 ore si 20 min
• nu umblati la capac decat dupa 1h:45 min
• optional puteti sa serviti cu inghetata de vanilie si topping de caramel
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post