Malai dulce de post

Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 12 linguri făină de grâu
  • 9 linguri făină de porumb
  • 1/2 cană margarină topită (sau ulei de floarea soarelui)
  • 500 g iaurt de post
  • 1 praf de copt
  • o cană de zahăr
  • puțină sare

Mod de preparare

Malaiul dulce este o mancare de post ce poate fi servit ca si desert. Zaharul il amestecam cu margarina topită și batem până se omogenizează totul.
Separat amestecăm făinile (cea de grâu cu cea de porumb), cu sarea și cu praful de copt.
Incorporam totul apoi adaugam iaurtul de post și omogenizăm foarte, foarte bine.
Tapetăm o tavă cu hârtie de copt sau o ungem cu ulei și tapetăm cu făină (după alegere și posibilități), și turnăm conținutul.
Tava pentru cantitatea asta este de cam 30 pe 40 cm. Dăm malaiul dulce la copt.


Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Papricas de pui

Papricas de pui
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala