Tort de inghetata rapid

Ciocolata si bezelele se maruntesc mare si frisca se bate. Cand toate sunt gata, ciocolata si bezelele se amesteca repede repede cu frisca (ca sa nu s

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g bezele
  • 150g ciocolata
  • 600ml frisca naturala

Mod de preparare

Ciocolata si bezelele se maruntesc mare si frisca se bate. Cand toate sunt gata, ciocolata si bezelele se amesteca repede repede cu frisca (ca sa nu se inmoaie bezelele). Se pune amestecul intr-o forma de tort imbracata in folie si se baga la congelator. Se serveste a doua zi.

Masa de frisca se poate injumatati, iar jumatate se poate amesteca cu alune macinate, migdale prajite in zahar, se poate inlocui ciocolata simpla cu nugat/ciocolata cu nugat, se poate adauga cocos, jumatate se poate colora cu praf pentru suc de diverse arome, jumatate din frisca (nebatuta) se poate amesteca cu ciocolata topita si se bate apoi, se poate adauga putina esenta de rom sau se poate improviza dupa gust si imaginatie.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors