Sorbet din pepene galben

Se spala bine limeta sub jet de apa fierbinte, se da coaja pe razatoare, apoi se colecteaza sucul. Se amesteca sucul si coaja rezultate cu zaharul si

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lamaie verde (lime)
  • 200 g zahar
  • 200 ml apa
  • 1 pepene galben

Mod de preparare

Se spala bine limeta sub jet de apa fierbinte, se da coaja pe razatoare, apoi se colecteaza sucul.

Se amesteca sucul si coaja rezultate cu zaharul si apa, apoi se da acest amestec in clocot.

Se taie pepenele galben in jumatate, se indeparteaza semintele, se culege pulpa fructului si se paseaza, apoi se amesteca cu sucul de limeta. Se toarna amestecul rezultat intr-un recipient de metal. Se da la congelator pentru 6 ore, amestecand din ora in ora.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de toamna

Imi plac mult ciorbele simple cu legume si profit de bunatatile pe care le primesc de la fiecare anotimp productiv. Toate...

Ciorba de toamna
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala