Sorbet de pepene galben

Portii
6
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • miez de pepene galben 500 g
  • miere 2 linguri
  • apa 100 ml
  • zeama de lamaie 2 linguri

Mod de preparare

• taie miezul de pepene galben cubulete si pune-l pe o tava in congelator, pana se intareste bine
• pune-l apoi in mini tocatorul de la Breville Hand Blender impreuna cu mierea, zeama de lamaie si apa si mixeaza pana obtii o crema fina
• poti sa consumi sorbetul imediat sau sa-l mai lasi la congelator 1-2 ore.

Savureaza cu placere!

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors