Popsurile de capsuni sunt foarte usor de preparat, pastrand aroma intensa a capsunilor din cauza ca sunt putin prajite inainte. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie doar de 3 ingrediente.
Aceasta reteta de pops de capsuni este un desert rece delicios, potrivit pentru zilele calde de vara, si sanatos din cauza ca nu contine zahar. Daca doresti sa prepari aceasta reteta in varianta de post, poti sa inlocuiesti iaurtul cu lapte de cocos.
Spala capsunile si curata-le de codita. Pune-le impreuna cu o lingura de zahar (ca sa lase niste sirop) intr-o punga si zdrobestele-le usor cu mana. Asta daca doresti sa ramana si bucati de fructe, daca doresti sa iasa un desert fin baga-le la blender si apoi strecoara-le printr-o sita.
Transfera amestecul intr-un bol, adauga sirop de artar in functie de cat de dulci sunt capsunile, adauga si sucul de lamaie si iaurtul amestecand incet pana se omogenizeaza. Umple formele de inghetata si lasa-le la congelator pana cand desertul ingheata.
Ca sa iti fie mai usor sa scoti inghetata din forme, tine-le sub un jet de apa fierbinte, dupa care se vor desprinde foarte usor.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post