Pops de capsuni cu iaurt

Popsurile de capsuni sunt foarte usor de preparat, pastrand aroma intensa a capsunilor din cauza ca sunt putin prajite inainte. Pentru aceasta reteta culinara aveti nevoie doar de 3 ingrediente.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2  cani de capsuni
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 200ml iaurt
  • sirop de artar

Mod de preparare

Aceasta reteta de pops de capsuni este un desert rece delicios, potrivit pentru zilele calde de vara, si sanatos din cauza ca nu contine zahar. Daca doresti sa prepari aceasta reteta in varianta de post, poti sa inlocuiesti iaurtul cu lapte de cocos.

Spala capsunile si curata-le de codita. Pune-le impreuna cu o lingura de zahar (ca sa lase niste sirop) intr-o punga si zdrobestele-le usor cu mana. Asta daca doresti sa ramana si bucati de fructe, daca doresti sa iasa un desert fin baga-le la blender si apoi strecoara-le printr-o sita.

Transfera amestecul intr-un bol, adauga sirop de artar in functie de cat de dulci sunt capsunile, adauga si sucul de lamaie si iaurtul amestecand incet pana se omogenizeaza. Umple formele de inghetata si lasa-le la congelator pana cand desertul ingheata.


Ca sa iti fie mai usor sa scoti inghetata din forme, tine-le sub un jet de apa fierbinte, dupa care se vor desprinde foarte usor.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors