Parfe de cacao

Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca me

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 250 ml lapte
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 lingurita faina
  • 2-3 linguri cacao
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 gr frisca

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul intr-un vas. Se adauga apoi faina si cacaua, apoi putin cate putin laptele. Se pune vasul pe foc si se amesteca mereu pana cand se ingroasa compozitia. Se lasa la rece, apoi se amesteca cu frisca si se pune in congelator.


Se serveste dupa ce s-a intarit.

Alte retete de dulciuri:

Ciocolata de casa Tiramisu Prajituri simple

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors