O dulce sublim, o reteta de vacanta pe care o adoram :)
1.Punem intr-un blender zmeura, zaharul, semintele de la pastaie de vanilie, frisca si zeama de lamaie.Le mixam pana totul devine ca o pasta.
2.Pasta o strecuram printr-o sita, apoi o amestecam cu arahidele glazurate maruntite intr-un robot.
3.Punem totul intr-o caserola si o dam la congelator pentru doua ore pana se inghetata.
4.Dupa cele doua ore o scoatem, o punem in blender, o mixam bine si o mai dam la rece pentru inca doua ore.
5.Simplu...scurt...si la obiect, nu-i asa?
Cand este gata, o servim in cornete de inghetata, sau fiecare cum doreste :-)))
Pofta mare!!!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios