Pentru inghetata de visine si coacaze rosii am scos samburii din visine si coacazele de pe codite, apoi am pisat cu o furculita fructele, pastrand sucul lor. Este o reteta de inghetata foarte buna si racoritoare.
Pentru inghetata de visine si coacaze rosii am scos samburii din visine si coacazele de pe codite, apoi am pisat cu o furculita fructele, pastrand sucul lor. Am batut ouale spuma, am adaugat zaharul si zaharul vanilat si am batut din nou pana s-a intarit foarte bine. Dupa aceea am adaugat prin rasturnare peste spuma, smantana, fructele pisate si sucul acestora.
Compozitia am pus-o intr-o caserola si am dat-o la congelator. Am amestecat din cand in cand in inghetata pentru a evita formarea cristalelor de gheata.
Inghetata de visine si coacaze rosii se serveste a doua zi, in cupe sau pahare, simpla sau ornata cu fructe, frisca, fiecare cum vrea.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post