Se freaca galbenusurile cu zaharul si fecula. Aceasta se adauga ca sa impiedice sa se taie amestecul cat fierbe. Deoparte se fierbe laptele si cand c
Se freaca galbenusurile cu zaharul si fecula. Aceasta se adauga ca sa impiedice sa se taie amestecul cat fierbe.
Deoparte se fierbe laptele si cand clocoteste, se adauga vanilia. Se da deoparte, se acopera si se lasa asa un sfert de ora. Se toarna laptele cu incetul peste oua, amestecand pana se ingroasa atat cat, scotand lingura, aceasta sa pastreze un strat subtire de crema pe ea. Se da deoparte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, se toarna in masina de inghetata si se ingheata, sau se pune in cupe si se da la congelator. Cand e aproapte gata, se adauga (dupa dorinta) 2-3 linguri de frisca batuta si se mai lasa la racit pana se intareste.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios