Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul intr-un vas pana cand devin spuma. Se toarna putin cate putin laptele, se amesteca, apoi se pune zaharul
Galbenusurile se freaca impreuna cu zaharul intr-un vas pana cand devin spuma. Se toarna putin cate putin laptele, se amesteca, apoi se pune zaharul vanilat si se asaza vasul pe foc. Se amesteca cu o lingura pana cand se ingroasa compozitia. Vasul se ia de pe foc si se introduc nucile pralinate si pisate, dar se amesteca tot timpul pana se raceste, apoi se pune compozitia intr-o forma si se asaza in congelator.
Se serveste inghetata ornata cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce Prajituri simple Prajitura snikers
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios