Inghetata de mango si pepene rosu

Inghetata de mango si pepene rosu este delicioasa si foarte simplu de realizat. Pentru a pregati aceasta inghetata va trebuie fructe bine coapte.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g miez de pepene rosu
  • 1 mango copt
  • 250 ml frisca lichida

Mod de preparare

Inghetata de mango si pepene rosu este delicioasa si foarte simplu de realizat. Pentru a pregati aceasta inghetata va trebuie fructe bine coapte. Batem frisca tare si o impartim in doua. Blenduim miezul de pepene rosu si il amestecam cu o parte din frisca.
La fel blenduim miezul de mango si il amestecam cu a doua parte din frisca.
Punem intr-un pahar inghetata de mango, dam la congelator pentru 30 de minute,dupa care turnam si inghetata de pepene si dam iar la congelator pana ingheata.


Inghetata de mango si pepene rosu se serveste cu fructe sau frisca.
Un blender de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte util la aceasta reteta.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce