Inghetata de lamiie sau portocale

Se fierbe un sirop mai slab din zahar si apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu zeama de la lamii sau de la portocale, strecurata, coaja rasa s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 lamii sau 3 portocale
  • 300g zahar
  • 1 pahar apa
  • 1 pahar lapte sau frisca

Mod de preparare

Se fierbe un sirop mai slab din zahar si apa si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu zeama de la lamii sau de la portocale, strecurata, coaja rasa si stoarsa si laptele sau frisca. Se asaza in forme si se da la congelator.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de cartofi cu ceapa verde

Imi plac tocanitele care au multa ceapa dar si carnita.Azi am prestat,ca alta idee n-am avut,niste tocanita.Avand in vedere...

Tocanita de cartofi cu ceapa verde
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala