• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa• puneti capacul
• puneti migdalale lasate la inmuit peste noapte in blenderul performant Oster Reversible, iar apoi adaugati apa
• puneti capacul si porniti blenderul, mai intai pe treapta 1 de viteza pentru aproximativ 30 de secunde
• mariti viteza la treapta 2 si mixati 30 de secunde, iar apoi la treapta 3 pentru inca 20-30 de secunde
• strecurati laptele de migdale printr-o sita
• puneti visinele congelate in blenderul performant Oster Reversible, adaugati banana congelata, laptele de migdale si mierea
• puneti capacul si mixati pentru 30 de secunde folosind functia reversibila a blenderului
• transferati amestecul format intr-un bol si puneti-l la congelator
• puneti bucatile de kiwi in blender, banana congelata, laptele de migdale si mierea si mixati la treapta 1 de viteza, apoi treapta 2, iar la final treapta 3
• transferati amestecul format intr-un bol si puneti-l la congelator
• procedati in acelasi mod si pentru inghetata de caise si piersici
• puneti pe rand cate un strat din fiecare aroma in forme pentru inghetata
• lasati la congelator pentru aproximativ 2 ore.
Pentru reteta completa: http://www.jamilacuisine.ro/inghetata-de-fructe-facuta-la-blenderul-oster/
Savurati!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post