Se cerne cacaua, se dizolva in doua linguri de apa rece amestecand fara intrerupere, dupa care se pune in lapte si se fierbe pe foc mic, impreuna cu z
Se cerne cacaua, se dizolva in doua linguri de apa rece amestecand fara intrerupere, dupa care se pune in lapte si se fierbe pe foc mic, impreuna cu zaharul tos. Se raceste amestecul si se adauga vanilia si ouale batute spuma si puse pe rand. Amestecul se omogenizeaza, apoi se pune vasul pe foc mic si se fierbe amestecand fara intrerupere. Cand crema arata ca o smantana groasa, se trage vasul de pe foc, se rastoarna compozitia in forme speciale de inghetata si se introduc in congelator pentru doua ore.
Alte retete:
Tarta cu zmeura si branza dulce
Prajitura cu caise
Lapte de pasare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios