Se freaca galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se pune vasul la fiert in baie de aburi, amestecand conti
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cacaua. Se adauga laptele caldut si se amesteca bine. Se pune vasul la fiert in baie de aburi, amestecand continuu, pana se ingroasa. Jumatate din cantitatea de ciocolata se da prin razatoare si se adauga in crema de ou, amestecand pana se topeste.
Se lasa crema sa se raceasca si apoi se adauga esenta de rom si restul de ciocolata, care a fose taiata in bucatele cat mai mici. Se toarna compozitia in forme si se lasa la congelator pana se intareste.
Alte dulciuri retete recomandate
Inghetata de zmeura
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala