Se amesteca 4 linguri de lapte, praful de budinca si zaharul. Restul de lapte se incalzeste apoi se ia de pe foc, se amesteca cu praful de budinca di
Se amesteca 4 linguri de lapte, praful de budinca si zaharul. Restul de lapte se incalzeste apoi se ia de pe foc, se amesteca cu praful de budinca dizolvat si se fierb impreuna amestecand intre timp. Dupa aceea se raceste. Piersicile se introduc in apa fierbinte pentru cateva secunde apoi se curata, se taie in doua, se scot samburii si se taie iarasi in patru. Inghetata de capsuni se pune in cupe, se toarna deasupra glazura de ciocolata si se decoreaza cu migdalele si bucatile de piersici.
Alte retete cu capsuni recomandate
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios