Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se paseaza, obtinandu-se un piure. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si se pun la bain-marie.
Se spala capsunile, li se indeparteaza coditele si se paseaza, obtinandu-se un piure. Galbenusurile se freaca bine cu zaharul si se pun la bain-marie. Se adauga laptele si se amesteca bine, pana cand se ingroasa. Se lasa crema la racit, apoi se amesteca cu piureul de fructe. Inghetata de capsuni se pune intr-un vas la congelaton.
Cand este aproape congelata, se scote inghetata si se amesteca cu 100 g de frisca si se mai lasa la congelator aprox. 30 min, pana congeleaza.
Se serveste cu frisca si capsuni.
Alte retete dulciuri recomandate
Inghetata de zmeura
Ciocolata de casa
Tarta cu fructe
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post