Inghetata de caise

Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca. Se freaca bine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg caise foarte coapte
  • 500 g frisca
  • 250 g zahar pudra
  • 1 lingurita esenta de vanilie

Mod de preparare

Se spala caisele, li se scot samburii si se paseaza prin sita. Se amesteca intr-un vas piureul de caise cu zaharul, vanilia si frisca.

Se freaca bine amestecul pana se obtine o crema consistenta.

Se pune crema de inghetata intr-o forma si se da la congelator.
Inainte de a servi, se tine forma cateva minute in frigider si apoi se rastoarna pe o farfurie.

Alte retete recomandate

Tort tiramisu

Prajitura cu visine

Spuma capsuni

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj

Am facut in genul acesta placinta cu aroma de portocale ca desert si foarte buna a iesit, asa ca m-am gandit sa fac si ca...

Placinta aperitiv cu iaurt si foietaj
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala