Inghetata de branza cu zmeura si coacaze

Pentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele. Pune deoparte 100-100 g de zmeura si coacaze pentru decor.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g coacaze
  • 350 g zmeura
  • 2 oua
  • 120 g zahar pudra
  • 4 linguri suc de lamaie
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 500 g branza de vaca
  • 150 ml frisca.

Mod de preparare

Pentru a pregati inghetata de branza cu zmeura si coacaze se spala si lasa la scurs coacazele.  Pune deoparte 100-100 g de zmeura si coacaze pentru decor. Piseaza zmeura si coacazele ramase. Freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu sucul de lamaie, pana amestecul devine alb. Adauga la fructele pisate coaja de lamaie rasa, branza sfaramata, crema de galbenusuri cu lamaie, albusurile batute spuma tare si frisca batuta. Toarna compozitia intr-un vas din metal si pastreaza-l la congelator aproximativ 2 ore, amestecand energic din 15-20 de minute.


Inghetata de branza cu zmeura si coacaze se serveste pa farfurioare sau in boluri, ornatacu fructe proaspete si eventual cu biscuiti sau piscoturi.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors