1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa. 2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu. 3.
1. Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana cand se obtine o compozitie cremoasa.
2. Se adauga laptele care se toarna treptat amestecand continuu.
3. Se pune vasul la bain-marie, la foc potrivit. Se amesteca tot timpul in vas. Compozitia nu trebuie sa fiarba!
4. Compozitia trebuie sa stea pe foc pana cand se ingroasa.
5. Se ia vasul de pe foc, si se lasa compozitia la racit. Se amesteca din cand in cand.
6. Cand compozitia este rece se adauga frisca, esenta de vanilie, romul, coniacul si nucsoara.
7. Se amesteca bine si se pune la congelat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post