Incepem prin a bate spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugam o lingurita de zeama de lamaie si mixam usro. Adaugam "in ploaie" zaharul p
Incepem prin a bate spuma albusurile cu un praf de sare. Adaugam o lingurita de zeama de lamaie si mixam usro. Adaugam "in ploaie" zaharul pudra si mixam in continuare, apoi punem si coaja rasa de lamaie si restul de zeama de lamaie, iaurt. Punem intr-un blender murele, deasupra turnam amestecul de albusuri si mixam pana cand se zdrobesc bine murele si obtinem o pasta omogena. Punem pasta la congelator si o lasam 2 ore. Dupa ce trec cele 2 ore, scoatem inghetata si o mai mixam o data, apoi o punem la congelator pana la 4 ore. Cand este inghetata complet se serveste in cupe, decorata cu mure
Sursa aceste retetete este blogul culinar: retete-culinare-cireasa.blogspot.com
Alte retete in imagini recomandate:
Prajitura cu visine
Gogosi pufoase
Papanasi fierti
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios