Inghetata cu caise si branza de vaci

Inghetata cu caise este un desert racoritor si sanatos, ideal si pentru cei mici.

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g de caise
  • 200 g brinza de vaci
  • 180 g de zahar
  • 200 g de frisca
  • 1 paharel cu lichior
  • vanilie sau zahar vanilat

Mod de preparare

Spalati fructele, scoateti-le simburii si puneti-le la fiert cu apa cit sa le acopere pe jumatate. Dupa 15 minute de fierbere, pasati fructele, combinati-le cu zahar, vanilie, lichior si brinza de vaci. Omogenizati bine compozitia si cind aceasta este complet rece, puneti frisca si asezati-o in tavite speciale pe care le puneti apoi in congelator.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors