Sucul de rodie are nenumarate proprietati, iar in aceasta reteta de granita poti sa te bucuri de toate. Este un desert inghetat delicios.
Taie miezul de pepene in bucati de 2 cm grosime.
Adauga jumatate din cantitatile de pepene, sucul de rodii si zmeura in blender si mixeaza pana se omogenizeaza, dupa care transfera amestecul intr-un bol (preferabil de metal).
Repeta procesul de mai sus cu cealalta jumatate din ingrediente si adauga frunzele de menta. Adauga apoi amestecul in bol, adauga sucul de lime si zahar brun dupa gust, dupa care amesteca pana cand zaharul s-a dizolvat.
Pune amestectul la congelator si lasa-l pentru 3 ore.
Serveste granita din suc de rodii si pepene rosu rece, decorat cu frunze de menta. Este un desert racoritor de vara.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post