• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor ingheta
• capsunile proaspete se congeleaza, asezandu-le una langa alta intr-o punga de congelare. In felul acesta vor ingheta mai bine si vor fi mai usor de folosit. Bananele se curata de coaja, se taie in sferturi si se congeleaza in acelasi mod ca si capsunile.
• cand fructele sunt gata congelate, pregatiti storcatorului prin presare la rece Kuvings, folosind sita speciala pentru piureuri si inghetate.
• adaugati fructele treptat in storcator, fara a umple excesiv palnia de alimentare. E bine de stiut ca daca adaugati o cantitate mare de fructe din prima, s-ar putea sa se blocheze canalul prin care iese compozitia. Recomandarea noastra este sa introduceti treptat cantitati mici de fructe si daca e necesar, actionati butonul Reverse, care deblocheaza.
• la final am amestecat foarte bine compozitia cu o lingura, adaugand treptat superalimentele. Se consuma imediat si fara ezitare, fiindca este delicioasa!
Savurati!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post