Batoane aromate de gheata sunt delicioase pentru o zi torida de vara. Puteti folosi suc de fructe, fructe pasate sau orice alt fel de arome.
Batoanele aromate de gheata sunt cel mai simplu lucru pe care il puteti face. Luati suc de fructe, il puneti in forme, puneti un bat de inghetata si bagati la congelator. In maxim doua ore veti avea deja un desert racoritor. Daca nu aveti vase potrivite sau nu aveti betisoare de inghetata puteti folosi niste pungi lungi si subtiri, ca in imagine.
Batoanele aromate cu gheata pot fi servite ca atare sau pot fi puse intr-o bautura racoritoare in loc de gheata. Va avea un plus de aroma si e mult mai spectaculos.
Puteti folosi orice fel de suc de fructe sau doar apa cu zahar si diverse arome. Mai mult puteti incerca sa faceti astfel de bastonase si cu anumite fructe cum ar fi pepenele, care are continut mare de apa si va ingheta foarte frumos. Pentru ca sa aveti ceva si mai inedit, cafeaua de la finalul mesei o puteti servi inghetata. Oaspetii vostri vor avea astfel o surpriza racoroasa.
Batoanele aromate cu gheata se servesc ca desert sau gustare racoritoare de vara.
Alte retete de inghetata recomandate:
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post